Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kbot

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przy próbie odpalenia kbota wyskakuje takie coś: System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia ścieżki lub pliku. Odpalanie jako admin nie pomaga reinstall również dodam że mam Windowsa 8

Opublikowano

Nie pomogło, lecz gdy zainstaluje kbota to on sam się włącza ale wtedy piszę że nie aktualna wersja i nawet gdy go ściągam to już komputer coś tam gada że plik jest uszkodzony.

Opublikowano

To nie wiem. Miałem tak samo to zainstalowałem na innej partycji i działa. Może problem poprzez Wind8. Wyłącz antywirusa gdy ściągasz i instalujesz ;)

Opublikowano

Problem jest chyba w wersji 7.25 bo gdy ściągnąłem wersje 7.07 normalnie się włączała. Może jak by ktoś dał linka do ściągnięcia 7.25 nie od ivana ?

Opublikowano

Problem jest chyba w wersji 7.25 bo gdy ściągnąłem wersje 7.07 normalnie się włączała. Może jak by ktoś dał linka do ściągnięcia 7.25 nie od ivana ?

Nic z tym nie zrobisz. Ivan popelnil bledy pry crackowaniu Ibota.

Opublikowano

Nie mam pojęcia czy każdy ale na pewno Ty masz to samo co ja. Ivan zrobił błąd w wersji 7.24 i niektórym działało a niektórzy musieli dalej bocić na KBocie 7.23.

Teraz gdy Ivan zaktualizował bota do wersji 7.25 skopiował błąd z wersji 7.24. Mniej więcej wygląda to tak:

68dca24c29fb4.png

jp8p35.png
Opublikowano

sprubuj go odpalic z tego folderu gdzie zainstalowałes to

W takim razie jak wszyscy macie to co ja to nie odpalicie KBota jedynie poprzez każdą instalację (po instalacji sam się włącza) a tak to dupa po prostu Ivan zjebał sprawe oby w następnej wersji tak nie było.

jp8p35.png
Opublikowano

@topic

Może nie jest na temat ale nie będę zakładał następnego tematu.

Przy każdej próbie włączenia Kbota przy licencji wyskakuje, nie wersja nie aktualna, zaktualizuj bota. A na rhgost.net widnieje ta sama wersja co przed chwilą ją ściągnałem... Ivanowi już się nudzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poprzednia wersja miala błędy wiec je poprawiono,jednak zaraz po tym do gry wprowadzono nowe statki wiec nasuwa sie jedna mysl-nalezy znow przeprowadzic aktualizacje,tak?Czyli czekamy.

Opublikowano

Spróbuj kliknąć na skrót kbota prawym przyciskiem myszy, właściwości, zgodność i daj tam na windows 98/ME. i odpal. Na dole też zaznacz uruchom jako administrator.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Witajcie!

Problem dotyczy uprawnień NTFS. Należy przypisać katalogowi "KBot" pełne uprawnienia. PPM na katalog, zabezpieczenia, edytuj, klikamy dodaj, wyszukujemy swojego użytkownika, a następnie klikamy pełna kontrola, dajemy OK i Zastosuj.

Jesli to nie pomoze wykonac te same kroki klikajac na KBot.exe i KBotc.exe. Gdy już to zrobicie uruchomcie KBot.exe jako administrator.

Mysle, ze to pomoglo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłem jak mówiłeś, i pokazuje mi że ta wersja bota jest nieaktualna. Co jeszcze mogę zrobić?

Dodatkowo jak biorę zgodność 98/me to pokazuje że unsupporting system

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zrobiłem jak mówiłeś, i pokazuje mi że ta wersja bota jest nieaktualna. Co jeszcze mogę zrobić?

Dodatkowo jak biorę zgodność 98/me to pokazuje że unsupporting system

Hej :) To wyłacz ta zgodnosc. To jest niezalecane zostaw wszystko po staremu, a nadaj uprawnienia tak jak Ci wyzej pisalem.

Trzeba czekac na nowa wersje KBota. U kazdego tak jest :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Sry bardzo, że z opóźnieniem, ale jest jeszcze jeden sposób by odpalić kBota po instalacji. Wystarczy tylko odblokować konto administratora. Mi na Viście pomogło, więc pozdrawiam i miłego dnia ;D

mDnlg.gif

Opublikowano

1. Uruchom cmd.exe jako administrator.

2. wpisz

net user administrator /active:yes

oraz zatwierdź.

3. Wyloguj się, powinno już być konto administratora, które ma wszystkie uprawnienia.

Ten sposób już opanowałem jak miałem problemy z odpaleniem Xenox-a.

PS. Licze na Lika

#EDIT: Tylko trza uważać, bo można namieszać na koncie admina.

mDnlg.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...